Blog

Un Altfel De Te Iubesc

Cere și ți se va da

„Cere și ți se va da!”Mâncăm ! Aud destul de des : mănânc atât cât să nu mor , mănânc să îmi omor timpul , mănânc în fugă fiindcă nu am timp , mănânc orice am sau bun să fie …..etcȘi eu am folosit ani la rând expresii de genul , ba chiar multe altele!😁😅🤫 … Continuă lectura „Cere și ți se va da”

„De’programare!”

„Acum și Aici , ce nu este în acord cu mintea ,trupul și sufletul meu pleacă ! Acum și Aici ce nu îmi aparține iese și se duce de unde a venit! Acum și Aici umplu spațiul rămas cu lumină și izolez fisura cu iubire!” Spune în următoarele 3 zile !Sau de te știi că … Continuă lectura „„De’programare!””

„Vreau să fiu!” – Programul

Când spui : ” vreau să fiu ….Creezi o nouă linie temporală sau un nou „aspect” de-al tău , ceea ce nu este de „dorit”.Ca să dau un exemplu mai „clar/uman” , s-ar „traduce” cam așa:Vreau să fiu „vedetă” !Perfect! Foarte ,foarte posibil fiind și interferențe /sincronicitate într-un oarecare timp /spațiu Aici și acum sau … Continuă lectura „„Vreau să fiu!” – Programul”

Aur – informațional

„Aur curat într-o altă formă!”Ce înseamnă ,defapt ce ai de „lucru” la tine în această viață de tragem cu ochiul la anul de naștere!😍Ultimul număr este par , sau impar? Par ! Ok , ai de „lucrat ” la feminitatea ta , la aspect și partea creativă !😍 – fie că ești în trup de … Continuă lectura „Aur – informațional”

Atunci când deschizi gura…

„Atunci când deschizi gura , le arăți oamenilor cine ….EȘTI !”Fii cumpătat la vorbe ! În urmă cu mai bine de 30 ani ,mi-am pus „intenția” de a afla : ce este mai distrugător nouă oamenilor!? Ce îmi face mie rău , ce ne face nouă rău ! …Noi!😁….în primă fază !Apoi suntem deschiși , … Continuă lectura „Atunci când deschizi gura…”

Aburul Vaginal

Aburul VaginalMai face cineva curățări de genul ?Dacă ai uitat ,este timpul să îți reamintești !Dacă nu ai făcut până acum ,a sosit timpul să te ….cocoți pe găleată!😁 Ce punem ?Plante și apă fierbinte , un prosop mare de baie este foarte util .Plante: mușețel, gâlbenele ,rozmarin ,chiar lavandă și petale de trandafir .Se … Continuă lectura „Aburul Vaginal”

Strămoșii- Eu

„Nu cumva tot noi suntem stramosii nostri? Tinand cont de seria reincarnarilor?”…🤔 …..„Nu cumva „pacatele” lor, care se zice ca le tragem pana la a 7-a generatie, sunt de fapt „pacatele noastre”, karma cu care venim?’ ….pe bună dreptate mă întreba ieri cineva!După cum se știe răspund la mesaje pe scurt ,ulterior apare o postare … Continuă lectura „Strămoșii- Eu”

Înălțarea

Azi , este despre tine și NEAMUL tău !Azi este despre iubirea de strămoși !Azi ,și nu numai azi îi poți ajuta să-și continuie călătoria pe ce-i ce sunt blocați între dimensiuni !Azi , le poți aprinde o lumânare sau chiar 9 așezate într-o formă deja demulte ori arătată în acest spațiu – 5 cu … Continuă lectura „Înălțarea”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

pexels-photo-5416018.jpeg

Donează

Acest spațiu a fost construit pentru a fi alături de suflete ce nu își pot permite din diferite motive o consiliere personală . Ca să fie un echilibru oferim și primim . Dacă acest loc îți este drag și ai primit informații ce ți-au fost de un real ajutor , îți mulțumesc anticipat pentru susținere. Cu aceiași iubire Dana

5,00 USD

%d blogeri au apreciat: