ANUL IEPURELUI – ARGINT, CULORI ȘI ACCESORII !!! ABUNDENȚA ANULUI 2023

Am pus varianta inel ,lănțișor și firesc cerceii m-au tras de urechi :

 • Hei , de mine ai uitat? Și eu sunt un accesoriu foarte important!
  Privește-mă : am culorile anului 2023 ,o nuanță ce se potrivește la orice chip și mă asortez cu orice hăinuță .
  Încearcă-mă , și ai să vezi cum strălucesc alături de tine ! Dacă îți reamintesc că ofer prin materialul din care mi s-a dat viață , și protecție , cu siguranță ai să mă adori. Argintul , dincolo de strălucirea lui face parte din primii protectori ce omul cu siguranță are nevoie pentru a opri valul de energie de joasă frecvență , cu care zilnic ia contact .
  ✅️ La job sau pentru – absolut tot ce șeful/ șefa sau un coleg(ă) ar avea în el ca și energie de frecvență joasă . Fie că vorbim de comportament agresiv ,fie că vorbim de bârfe sau vine cu influențe proaste spre tine ,ele sunt domolite sau chiar anihilate până să ajungă în raza corpului tău fizic ,mental sau emoțional .
  ✅️ Dacă nu ai un job , acest „accesoriu” îți dă posibilitatea de a liniștii gândurile negative și a selecta tot ce este bun ca și inspirație /creație din setarul minții tale vocaționale .
  Prin această selecție alegerile tale vor fi din ce în ce mai bune și firesc mai aproape de inima ta . Această liniștire a energiilor ce se ‘joacă” în jurul tău și chiar în tine , îți dă posibilitatea de a avea o portiță de respiro și a lua o decizie în căutările tale , de a găsi calea spre jobul tău de vis .
  Ieși din tipar , anul acesta Curajul de a face țup dintr-un job în altul , de a face țup din canapea a ieși din casă și păși pe adevărata ta cale purtând acești superbi cerceluși, este un real beneficiu atât pentru minte ,trup, cât și suflețel.
  Ai Curajul , fi îndrăzneață !
  Fă țup , alătură-te anului iepuraș cu cerceii tăi superbi !
  Vrei un alt job? Cauți o nouă idee de afaceri și toate gândurile ce ți-a oferit mintea ta până acum , nu te-au mulțumit?
  Poartă acest „aliat” , acest protector de nădejde și cu siguranță viața ta va prinde un alt contur.
  Ce mă face să spun asta? De ce cred atât de mult în el?
  Fiindcă mă cunoaști nu de azi sau de ieri ,iar cine nu , are posibilitatea să o facă acum „frunzărind” pagina .
  Am căutat câteva accesorii ce vor aduce reale beneficii în viața voastră ,a noastră fiindcă în definitiv și eu am nevoie zilnic să echilibrez energiile din mintea ,trupul și sufletul meu .
  Cum suntem „oameni” și trăim în secolul vitezei, uneori uităm să ne facem protecție la ieșirea din casă , atunci când începem o activitate sau când intrăm în contact cu cineva
  Suntem oameni și asta ne mănâncă tot timpului!😁😅🤣
  Și ce poate fi mai atrăgător, inofensiv și totuși bagheta femeii mag ,dacă nu o pereche de cerceluși ,un lănțișor sau un ineluș!?
  Acum, eu nu m-am pornit în a face postări cu tot felul de poze fiindcă nu îmi este genul . Rămâne fix la latitudinea ta să alegi ce este mai bun pentru tine .
  Și ține minte ,chiar dacă uneori /aparent facem o alegere ne’bună( rea) 😁 ea este totuși exact ce trebuia să fie în acel moment . Firesc alegerile /deciziile ce le luăm sunt conform nivelului nostru de conștiință , prin urmare : manipularea ,prosteala ,păcăleala nu s-ar putea atinge de noi dacă această energie nu ar fi deja în structura noastră . Fie că accepți ,fie că nu aceasta există ( posibil într-o altă poveste/situație) în viața ta și își atrage „suratele” din mediul înconjurător. Nimic nu apare în raza corpului tău mental ,emoțional sau trupesc ,dacă măcar „o picătură” nu există deja în tine.
  ✅️ A venit vremea să acceptăm că există și această posibilitate ,să ne observăm și firesc ,să cercetăm acest „aspect”!
  Iar pentru asta Universul ,Creatorul ,Dumnezeu sau cine vrei tu ca și Entitate Superioară ce a creeat Omul ,ia pus la îndemână și materiale ajutătoare , pentru a-și restabili frecvența .
  ✅️ Un tată nu își aruncă în lume fiul sau fiica fără să îi ofere și încrederea că : ” – Uite sunt aici , te susțin ” !
  În cazul de față chiar și printr-o pereche de cercei ,inel sau lănțișor.
  Este mult? Este puțin ? Alegerea îți aparție !
  ✅️ La școală ,la petreceri ,întâlniri de afaceri sau chiar amoroase ține departe deciziile ce nu sunt benefice nouă .

M-am pornit😅 !
Aș putea scrie zile despre asta , despre cum ei sunt așezați pe „clopoțelul” nostru și ne trage de urechiușe când nu suntem într-un loc benefic trupului ,sufletului sau minții noastre.
Aș putea scrie ,cum mișcarea lor face ca energia ce se află în jurul capului nostru să fie pusă în circulație și firesc vibrațiile sunt „selectate”/ curățate ! Despre cum ….nimic nu pot auzi urechiușele tale din ce nu ar trebui să audă . Și am să mă opresc o secundă să îți reamintesc de telefon !😉
Câte auzim noi oare ?🤔
Ochii sunt protejați ,nasul ,gurița de a vorbi multe și nevrute sau a băga în ea gustări ce nu fac bine trupului știute ( în cazul de față reamintite) sau neștiute ( habar nu ai ce toxine există într-un aliment) .
Și….te las pe tine să cauți beneficiile acestei achiziții ,te las pe tine să cercetezi ce se află în spatele acestei bijuterii , te las pe tine conform nivelului propriu de conștiință sau inteligență să alegi !
Fiindcă în definitiv , doar tu contezi !
Doar tu decizi să schimbi ceva în viața ta sau nu , tu faci alegerile bune sau mai puțin bune și firesc tu tragi consecințele !
Eu , doar mi-am spus părerea de ….”părerolog”!😁😅🤣 ….despre ce s-ar purta în anul 2023 !
Un cadou superb ce aduce firesc și beneficii ție și celor dragi ție!
Oferă-ți-l! Oferă-l!
Alegerea îți aparține!

Cu aceiași iubire prin Un Altfel De Te Iubesc
Dana
Vă Pupăcesc Superbele Mele!😘
Să vă fie de folos! https://www.edenboutique.ro/cercei/cercei-din-argint-colourful-dream-catcher.html

#cadou,#intuiție,#sărbători,#iubire,#lumină,#energie,#viață,#2023

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: