La mulți ani -Anul Curajosului(2023)

La mulți ani nouă !
Intrăm cu pași repezi într-un an „excepțional” !
Dincolo de frica ce se dorește să ne domine suflețelul , dincolo de influențele externe și ce se vehiculează prin presă pentru unii dintre noi anul viitor va fi un an fantastic.
Și știi de ce?
Fiindcă acest „șut în funduleț” ce se dorește să îl primim noi care deja avem popoul bătătorit ….”ne este indiferent”!
NU NE MAI PASĂ!
„Ne vom concentra mai mult pe Sine și familia noastră!”
Am învățat să ne uităm în grădina noastră , am învățat să nu mai „sărim” în ajutor decât dacă ne este cerut , am revenit la „haita”( familia) noastră și doar ea , poate un grup restrâns de prieteni mai contează.
Am învățat să petrecem între noi , am învățat să ne ducem doar unde vrea sufletul nostru și nu unde și-ar dori alții. Am învățat să nu ne mai lăsăm manipulați .
Să fim economi atât din punct material dar și cu timpul ce l-am oferi altora .
Am învățat să ne prețuim !
Nu ne mai pasă de alții !
Nu ne mai punem suflețelul la bătaie pentru oricine sau în orice situație .
Suntem mai cumpătați!

Am trecut prin multe în ultimii ani , au fost multe lecții și firesc apar recompensele în 3 pași/ani.
Anul ce vine este primul – începutul .
Examenul ce „foarte des” îl vom da , poate ceas de ceas , poate zi de zi , poate lună de lună ar fi : provocarea de a te implica în problemele celorlalți, tendința de a-ți da suflețelul!
Prin urmare cască ochii mari și nu te implica decât dacă ți se cere și fiind detașat !

După fiecare ‘ațâțare/ispită/provocare” vom primi și recompensa asta firesc dacă am fost curajoși , empatici dar cumpătați față de ce se petrece în jurul nostru.
Spun după fiecare, fiindcă acestea vor fi pentru unii foarte dese sau din contră , destul de rare. Unii vor primi cu picătura darurile ,iar alții o dată și bine !

Nu uita Suflete că indiferent de situația ( individ , problemă , boală , eveniment , decizie )cu care te vei întâlni pe parcursul întregului an , CURAJUL să îl porți cu tine !

Din punctul meu de vedere Suflețelul ce nu va avea Curajul la purtător în anul ce vom intra, va rămâne afară pe preș ! Și…firesc alții vor călca pe „el”!

Este dacă vrei , provocarea anului!

Tu alegi!

La mulți ani Curajoșilor pentru azi și pentru anul ce stă la colț și ne privește, influența lui deja și-a făcut simțită prezența!

Ritualului lunii decembrie:

 • 7 căței de usturoi
 • 7 foi de dafin
 • 7 linguri de sare mare ( murături)
 • o sticlă din sticlă cu gâtul destul de larg ( cât să între cățelul de usturoi)
 • apă binecuvântată , aghiazmă ,apă de izvor cât cuprinde
  Punem usturoiul , foile , sarea și apoi apa în sticlă.
  Cuprindem în palme vasul „magic” și spunem : toate energiile de frecvență joasă din acest spațiu acum vor intra în acest vas !
  Nu punem „capac”!
  Vom așeza sticla într-un spațiu ferit de ochii oricui. Și firesc este secretul nostru!😉
  Ea își va face treaba în decursul următoarelor 7 zile . În a 8-a o golim la toaletă spunând : mulțumesc ,mulțumesc, mulțumesc!
  Spălăm sticla foarte bine și o refolosim în continuare, continuând ritualul de curățare a spațiului ( casă,cameră, magazie,birou,sediu social…etc)încă 7 zile și tot așa până simțim noi că finalul Ritualului a ajuns . Repetăm la nevoie sau îl facem ori de câte ori schimbăm „domiciliu „.
  Există și varianta ca sticla- vasul să fie spart după ce a fost golit . Fiecare face după cum simte ! Să ne bucurăm de acest ritual în această lună plină de „magie” , făcând noi magia și folosindu-ne de ea , după bunul plac!😉

Să vă fie de folos!
Cu aceiași iubire 😘
Dana
Un Altfel De Te Iubesc

P.s
Ține în secret ce faci tu , dar lasă informația să meargă mai departe( distribuie) fiindcă de „vecinul” tău are „nevoie” ,a fi „observator” într-o astfel de situație nu este de dorit!

În speranța că avem ( ne construim în jurul nostru) o lună plină de magie!😍

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: