Ritual 🌞- ECLIPSĂ DE SOARE🌟

30 Aprilie. Pământul dă naștre tuturor lucrurilor. Este o zi în care soarele pleacă puțin la culcare , pălește dacă vrei să spunem așa doar pentru ca tu suflete să dai voie soarelui tău să străluceacă. Este modul lui de a te lăsa pe tine cu tine să îți reamintești că acest ”soare” îl ai în posesie. El se retrage pentru a nu te ”eclipsa” , ca tu să ai momentul de ”întuneric” și să aprinzi lumina din tine , să activezi plexul solar. Strălucirea în absolut.

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Ca să avem un spațiu eliberat de alte entități , energii pe indiferent ce frecvență să fie doar al nostru vom face o curățare cu rozmarin, coajă de lămâie , alcool un păhăruț și apă minerală sau binecuvântată de noi. Le vom pune pe primele 3 într-un recipient cu pulverizator , lăsăm între 5 -10 min să se contopească toate trei , apoi adăugăm apa. Pulverizăm ușa sau ușile , ferestrele , colțurile camerei , patul și sub-patul , șifonierul interior-exterior, rafturi sau sertare.Un puf spre noi este binevenit. Ce rămâne merge spre frigider, în aștepterea următoarei zile – repetăm minim3 zile. O lumânare aprinsă aduce lumina solară în spațiul unde locuiești, culoarea acesteia este una cu care tu rezonezi în acest moment – alb, galben, mov , maro ,auriu sau verde. Pe 30 aprilie vom aprinde 3 , atunci sau cele de azi vor fi lăsate să ardă până la final. Putem începe de azi și continuăm până pe 3mai ,sau 29,30,1. in acestă perioadă recomand ceaiul de coada calului pentru a echilibra mineralele din noi. Putem consuma portocale toți care ne știm vulcanici pentru a potoli focul din noi , să ne liniștim câteva clipe pentru a fi într-o conexiune directă cu soarele nostru constructiv și nu cu ce-l ce …..pârjolește.

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Baia trupului este dacă vrei cea mai importantă din tot acest ritual . Pregătirea apei de baie și a trupului. Vom sparge un ou sau două , depinde de cât păr avem , îl frecăm bine ca o pastă apoi adăugăm una sau două linguri de miere , amestecăm bine , iar ultimul ingredient este uleiul de măsline . Acestă pastă o punem în cap și masăm ușor , circular toată pielea capului și tot părul . Putem acoperi cu un prosop. Lăsăm să se contopescă aceste ingrediente cu noi minim 1 oră. În tot acest timp pregătim un ceai – o mână din fiecare ceai într-un vas de 10 litri cu apă – coada calului , rozmarin , salvie , mușețel , păpădie , scorțișoară , îl lăsăm să fierbă minim 10 minute . Îl strecurăm , tot ce rămâne în strecurătoare plăcut ar fi să îl poți pune într-un săculeț , săculeț ce îl poți pune în cadă și/sau să lovești prin atingere ușoară tot trupul – să îl plimbi din cap până la degetele de la picioare când ești în apa din cadă , acesta îl arunci după ce termini la rădăcina unui copac.

„Eliberez orice putere atașată de trupul , mintea și sufletul meu ! Aduc acum și aici toată puterea mea în trup , minte și suflet !”💛🌟🌞

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Revenim la baie. Se poate face chiar și într-o cădiță sau lighean dacă nu avem o baie -cadă mare . Punem apă caldă atăt cât spațiul ne permite, adăugăm o mână de sare , ceaiul preparat în prealabil , punguța de ceai , 3 ouă, o mână de zahăr sau 3 linguri de miere, petale de trandafiri dacă avem , 3 bănuți galbeni , bețe de scorțisoară .Aprindem 3 lumânări în încăpere unse cu miere și pudrate cu scorțișoară – culorile le alegi din cele de mai sus. Vă mai aduce-ți aminte de baia bebelușului la botez? Ei bine , acesta este un fel de botez al tău! Intrăm ușor , delicat în contact cu acest spațiu sacru creat de noi pentru noi , în beneficiul nostru , pentru a readuce ce ne aparține și a ne elibera de ce am oprit în spațiul nostru voit sau fără voie. In timp ce luăm „Eliberez orice putere atașată de trupul , mintea și sufletul meu ! Aduc acum și aici toată puterea mea în trup , minte și suflet !” contact cu apa spunem Vom spune minim de 3 ori , vom spune când intrăm în contact cu acest elixir , vom spune în timp ce ne atingem blând pe tot corpul , vom spune la ieșire și nu uităm să mulțumim.

Pentru cine știe că are multe ”bubițe” sau este conștient(ă) că intră puțin mai greuț în conexiune cu el/ea ar fi de dorit să se repete acest ritual măcar aceste 7 zile . Pentru cine se știe cu ….puteri, conștient instant de ce face acest ritual se execută între 29-30 aprilie sau ….deloc. Fiecare este conștient pe ce nivel se află atunci când este singur cu el , prin urmare….. tu hotărăști cât din toate acestea le faci , dacă faci sau de ce faci acest ritual. Să nu uităm că este un joc al vieții pentru viață , să ne readucem aminte că avem toate ingredientele puse la dispoziție de mama natură , și să le folosim atunci când ne simțim singuri , fără vlagă , fără idei , intr-un impas oarecare sau credem că alții ne folosesc fără măcar a ne cere acest drept. Să nu uităm că este momentul nostru , să nu ne grăbim , să fim conștienți de fiecare atingere , să fim blânzi cu noi și trupul nostru , să putem da voie soarelui din noi să strălucească întreg anul. Vom arunca o parte(plantele și bănuții și puțină apă) sau chiar tot din acest ”tot” benefic la rădăcina unui arbore . Firesc vom mulțumi acestuia pentru primire , suținere și regenerare. Ne vom bucura de acest moment , ne vom plimba , îmbrățișa pomii întâlniți ce ne fac cu ochiul , vom atinge ape curgătoare dacă avem norocul să le avem în prejmă , vom ridica mâinile spre cer și trimitem un zâmbet drept mulțumire. Vom purta galben , portocaliu , maro sau verde.

„Eliberez orice putere atașată de trupul , mintea și sufletul meu ! Aduc acum și aici toată puterea mea în trup , minte și suflet !” Cu aceiași iubire Dana.💛

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: