#CURS – ”Cum să… fii….”😍

Începând cu luna septembrie în acest spațiu și multe altele va fi pus la dispoziție singurul curs ce are în structura lui absolut tot pentru creștere și dezvoltare personală , spirituală la nivel de trup , minte și suflet. În el sunt integrate toate elementele de bază! Am lucrat la el mai bine de 5ani – în țară și peste hotare observând omul în toată splendoarea lui ,pe lumină sau cu lumină ,pe întuneric sau în întuneric o sarcină deloc ușoară fiind cu credința că este un plus valoare pentru orice suflet -…. Pentru a scoate la final un produs complet și totdeodată complex.

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Lumina și întunericul , cum să fi pe plus sau ce îți provoacă căderea ! Cum să afli singur(ă) cât întuneric și câtă lumină ai acum pe acest nivel de conștiință,cum să te observi în toată esența ta și cât din abilitățile ce le ai în posesie sunt și exploatate de tine la maxim. Ne vom juca cu toate elementele , le vom activa și puse să lucreze pentru noi , vom întegra plantele și florile din nou în acestă horă numită viață.

unaltfedeteiubesc@therapistdana

Vom pipăi și mirosi , vom dechide împreună toate rotițele ce poartă numele de chakre prin exerciții , plante, culori și multe altele……Ne vom reaminti cine suntem și unde trebuie să ajungem , care este vârful nostru de munte în această viață. Cine și de ce ne pune piedică în drumul nostru spre ascensiune, de ce avem unele afecțiuni și cum vom putea să le ameliorăm chiar până în punctul de eliminare.

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Am pregătit un curs ce poate fi studiat oricând și oriunde (toată viața) într-un format audio/video/scris accesibil oricărui suflet ce vrea să lucreze cu el(la orice oră și pe orice vreme) , să știe mult mai multe despre el/ea și minunata cauză-efect. Un curs pentru orice vârstă și orice sex cu beneficii pe măsură , la un preț deloc de neglijat. O pereche de pantofi de….firmă! Pentru unii mult/ costisitor , pentru alții puțin/ieftin!

Spun asta fiindcă atunci cănd primim gratuit sau la un preț de reducere /ieftin ceva indiferent de produs nu vom prețui reala lui valoare și real vorbind nici pe noi. Îl achiziționăm de dragul de a o face , din dorința de a acumula ”valori” – o dorință ce defapt ascunde foarte bine o anumită rană sau traumă , fie că vorbim de aceasta la nivel fizic , psihic sau sufletește.

unaltfeldeteiubesc@therapistdana

Finalul acestui curs nu are o diplomă , spun din start acest lucru fiindcă constat goana după astfel de ”valori”și ”revalorificarea” lor financiar . Fapt ce nu mi-a fost drag absolut deloc în această viață. O diplomă = o etichetă! Și atunci te întreb pe tine , câte etichete ai , câte valori palpabile? Unde ești tu ca om în această ecuație? Cât din suflet , timp și sănătate ai oferit pentru aceste ” etichete/diplome” și dacă balanța este echilibrată , atunci cu toată iubirea FELICITĂRI !

Dacă ai înțeles că acest curs este doar pentru tine , hrană/ balsam pentru sufletul tău și că, crescând tu poți fi un ghid pentru toți din jurul tău . Dacă ai înțeles că , echilibrarea energiilor ce umblă bezmetic prin stuctura ta chiar îți aduce beneficii multiple pe toate planurile – fie că vorbim de sănătatea mentală, trupescă sau sufletească sau de partea financiară. Doar dacă ești în rezonanță cu mine și vrei să fi înștiințat(ă) , să afli exact când acest curs este pus pe piață , poți să îmi lași un mesaj pe adresa unaltfeldeteiubesc@gmail.com , cu mențiunea ”Curs” și eu voi fi atentă să primești toate detaliile . Cu aceiași iubire și multe îmbrățișări Dana.💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: