Cât PREȚ pui pe TINE?

Diferența între Merit ,Cred că Merit și Nu acum !

❤Când un suflet se află în NEGARE , eu nu am voie să intervin ! Aș zdruncina tot Universul , iar furia Lui nu este lumină ci doar întuneric ! Îl susțin fiindcă acest nivel face și el parte din evoluție !

un altfel de te iubesc

❤ Când un suflet se prețuiește știe care îi este valoarea și că merită . Investește cu dăruire și iubire în călătoria lui indiferent de preț. Fiindcă el defapt este valoarea ! Și știe asta !

un altfel de te iubesc

❤ Când un suflet este la cotitură , a rătăcit calea și pe unde s-a tot plimbat a lăsat o bucățică din el (suflet) acesta doar „crede că merită” . Se află în perioada de îndoială și investește mult în lucruri materiale ,doar ,doar va primi o recompensă. Acesta ar da oricât pe un obiect ,dar nu și pentru a se regăsi pe sine.

un altfel de te iubesc

Namaste
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: