Falșii Lucrători in Lumină 1.

❤ Lupul în haină de oaie și lucrătorii în lumină ❤ 1
……iaca unii vor sări puțin de cur în sus , ceeace este totuși un lucru bun ! Cu ocazia asta își lucrează fesele!😁 Dovadă că doar la ideea de a scrie acum și în fereastra mea s-a auzit un „bum”! O să ai ceva de citit așa că înhamăte cu răbdare!

Lupul îmbrăcat în blană de miel și falșii profeți lucrătorii în lumină! Prin simpla curățare a profilului personal se pare că Universul defapt vroia să îmi reamintesc și să vă reamintesc sau doar informez, transmit mesajul asupra unui fenomen ce se întâmplă chiar în zilele noastre.

Jocul acesta sublim spre care orice om cu capul pe umeri ar vrea să intre în ” hora spiritualității „!
Este firesc și face parte din evoluție !
Acum dacă tu ți-ai integrat bine informația că oameni suntem doar 20% din miliardele locuitori chiar numerotate exact pe acest pământ , ai să înțelegi exact că 80% din restu sunt entități. Acestea din urmă ce vor ?

Putere , normal ! Vor să domine vor să pună omul sub sclavie .
S-au infiltrat în ori ce le-a fost dat acceptul chiar și în tine , prin păcăleală /manipulare sau printr-un compromis.
Deci chiar și cei 20% umani au acum în ADN-ul lor diferite entități , nu toți fiindcă unii ne-am eliberat dar destui cât să poată încontinuare să-și ducă mai departe misinea . Anihilarea omului !

Voi crede-ți că lui Lucifer nu îi place lumina ?
Dacă ai credința asta ori ești prea interferat , ori nu ești uman !

Îi place , o adoră dar nu mai știe cum să ajungă la ea ! A pierdut-o !
Iar pentru asta apelează la diferite artificii precum ai face și tu când ai o moacă de tot rahatul și te simți la fel , atunci tu :

  • te machezi , îți pui o haină mai sclipitoare , una nouă , îți vopsești părul , te „dai” cu moda deși nu îți place ce vezi , îți faci prieteni doar de dragul de a avea , te măriți doar să nu fi singură , te duci la sală doar să îți mai crească în volum un mușchi fiindcă parcă nu mai ai succes , faci un curs doar ca să fi in ton / să iasă banul tată …etc Cam asta face și Lucifer în speranța doar , doar că și-ar căpăta dreptul la lumină.

Acum partea frumoasă este că nu este prost deloc !😁
Este un tip foarte atrăgător și inteligență cât cuprinde !😉De , i-a dat TATA că doar era "copilul" lui și i-a dat tot ce este mai bun !

Cum dealtfel faci și tu cu propriul copil!


Va urma !

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: