RĂSPUNS PE LARG LA ÎNTREBAREA – EU CUI MĂ ROG?

Bun ,așa ca informație ! Răspuns fiind către Sufletele ce încă se roagă și nu știu cui să o facă !
Am să încerc să explic ceva ,ce defapt ar fi un subiect de curs sau carte ,le dau idei dragilor ce vor să facă bani din această informație.
Interesul meu este să se trezească ăia 20% care știu că sunt „ai mei” și să lucreze pe ei fiindcă doar așa ne vom regăsi. Noi nu facem o afacere din acest aspect și prin urmare niciunul nu se va lega de vreun act juridic ,contract ce speculează informația pentru a face bani. Dacă voi vreți să distribuiți eu vă mulțumesc ,asta ar da dovadă de fair play.
Întotdeauna informațiile ce le primești din astral /eter nu vor putea fi traduse ca să spun așa în materie la adevărata valoare fiindcă nu avem resursele necesare în limbajul de aici ,nici măcar prin desen .Ele se distorsionează de la miimi de secundă ,ca să poți oarecum să transpui cele văzute ,auzite și mai ales simțite ar trebui să îngheți timpul pe o linie temporală ,ele fiind infinite. Cine are vise și sunt color poate înțelege mult mai bine acest aspect . Nici culorile nu seamănă cu cele din acest plan .Poate un 10% . Ca și bază da ,ele acum ne sunt oferite dar doar atât.
Din acest punct ,am să merg undeva la imaginile ce am încercat să le strâng de pe net ,eu nefiind în stare să expun realitatea prin desen . Ele sunt un punct de plecare dar ATENȚIE nu și reala realitate ,sunt doar 0,00001% din ceeace ar trebui să expunem prin desen.
Primele 3 chiar 4 ar fi ceva real din ele ,merg spre prima și spun : ea se mișcă și omulețul ďin mijloc la infinit. Deci în sfera respectivă tu omule ești nu unul ,sau ar fi corect ești unul ca și bază ,dar multiplicat la infinit de număr. Conul ce l-am găsit ,ar semăna tot așa în ceva,ceva😁dar de aici merg la bradul de crăciun ,așa pe scurt și zic că din punctul ăsta și imaginea pusă pe stop ,înghețat timpul a încercat să transpună /aducă informația în plan terestru. Tot așa un nebun frumos ca mine a încercat să arate celor din jur cât de minunat este universul ,cu beculețe cu tot cum am explicat mai jos.
Imaginile ce urmează sunt doar un stop pus pe realitate din care diferite entități au scos și folosit ca o amprentă dea lor ,o ștampilă ,un antet ,o insingnă sau cum vrei tu să o denumești.
Hai să ne înțelegem ,când spun entități și tu ești tot o entitate și când mergi să înregistrezi o firmă ,tot entitate se numește. Entitate nu este neapărat un rău ,este doar un alt termen ,o modalitate de exprimare. Ea a fost și este folosită ca termen principal pentru o „materie fără suflet ce parcurs este animată ,prinde suflet ” ,de la sufletele ce se alătură pe parcurs.
Prima dată există un om – Creator, apare ideea (😉) se naște și există acum in materie deci îi dăm un nume X să zicem. Apoi apare o secretară ,un angajat și chiar mai mult. Tu care ai creat această firmă ești Șeful – Dumnezeu ,dar în același timp este și X -firma un Dumnezeu fiindcă și el cu ajutorul subalternilor crează pantofi să spunem. Prin urmare este un lanț formată din mai mulți membrii ce ATENȚIE și-au pus sufletul și i-au dat viață lui X. Către X se duce toată energia fiecărui suflet angregat în acest spațiu , fie că dăm bani , energie ( ea fiind prin epuizare sau bucurie ) că lucrezi acolo fie că dăm timp ceeace înseamnă viață.
Acest mod de a încerca să explic piramida ( și iar este o limită ca cuvântului când spun piramidă ) , o înțeleg foarte bine pesoanele ce au în posesie o firmă ,sau sunt angajați într-o firmă. Toată ziua se ATENȚIE , se ROAGĂ LA ȘEFUL se roagă pentru firma X să meargă bine ,se roagă șefului să îi gie bine și în ultimul rând se roagă pentru el să ii fie bine. Și la rândul lui Patronul se roagă să meargă bine ATENȚIE , firmei deci ENTITATEA X ,apoi sau variază asta pentru angajați.

Acum ,ajungând la acest EL să ne imaginăm că are o familie – soție ,un copil. El se roagă pentru ea ,pentru copil . Defapt îi „rogi” zilnic să facă ceva pentru tine ,sau când ești epuizat „te rogi” pentru Ei să le fie bine .Deci ,te rogi la cineva ….știind că tu nu mai ai putere să faci nimic . Te rogi la șeful să-ți dea bani să ii ajuți pentr o operație . De ce ? Fiindcă tu nu mai ai „putere” ți-ai dat puterea! Pe parcursul timpului ,tu te-ai blocat într-o acțiune ( în X)fiindcă iai acordat toată atenția și acum ar cam trebui X sau Șeful să te ajute ,nu? Pentru că Ei sunt Dumnezei tăi și ășa pare corect. In cazul în care nu te ajută ,la tine se formează un scurt circuit și vezi lucrurile ….cum? …negru ,deci acum Dumnezeul SEF ȘI X îi vezi dușmani , apoi ceri colegilor și unul te ajută . Devine acesta prieten și apare un nou Dumnezeu ( prietenul) ce acum îi ești lui loial .
Deci este un dute vino permanent.
Cu infinite variante ,fiindcă revenind tot la această variantă cu șeful și angajatul să mai ducem puțin spre una scurtă. Ai plecat de la SEFUL ȘI ENTITATEA X ,tu o pomenești aproape toată viața și uneori trimiți injurii ,alteori cuvinte de bine ,deci ….încă furnizezi energie atât șefului cât și lui x ,fie bună ,fie mai puțin bună. Încă ești legat. Ți-ai lăsat amprenta acolo ? Furnizezi tăticule la infinit chiar .

Și de aici sar direct spre …să zicem călugăr( unde și acolo aveai un șef) , să zicem masonerie ( unde și acolo aveai un șef), să zicem …căsătorie unde și acolo ea sau el depinde de întrupare era pentru tine un/o șefă ,bine aici este defapt pe lângă amprentă și contracte integrarea energiei masculin și feminin,care defapt absolut toate aspectele și exemplele duc spre același lucru.

Și hai să mai sar undeva !😁🤣

A existat cândva o ea un el ,un Maria ,un Isus bine?
L-ai cunoscut in una din experiențele tale ,bine hai în una din întrupările tale! Au fost în plan fizic ,au plecat în astral ? Ok ,au devenit iar entități ,cum este mama ,tata plecați puțin pe la cer ! Ți-ai lăsat amprenta ? Corect ! Acum vine unul și zice : să ne rugăm la Maria ! Ok ,ceva cu tine parcă rezonează ,în structura ta știi că este ceva dar nu știi că este de bine ,sau de rău cum zicem noi și hop apare în minte să …”te rogi” , apoi apare o foto și zici da ….și uite așa lanțul ! Și iar te trezești peste noapte slab fără energie ! Da ,având amprenta lăsată ii furnizezi energie acum că ți-ai reamintit de ea , o rogi să te ajută și ea îți trimite telepatic informația de care ai nevoie. Acum ,dacă spre nefericirea ei este puțin cam întrupată😁 și tu ii tot ceri să te ajute ,s-ar putea să nu ii fie chiar bine fiind și mulți ce cer asta în același timp și spațiu ,s-ar putea să și accepte iar energia ei ca și uman să scadă dramatic. Să nu uităm că la întrupare condiția este să lăsăm toată informația la „ușă” ! Vi „gol” la trup dar și la minte !
Ai cu tine doar informația din inimă !
Asta să ne fim înțeleși ,iar la plecare tot așa facem ,lăsăm tot aici asta este condiția întrupării!Scriu direct și pe tel ,așa că nu îmi dau seama câte rânduri au curs și nici cât de corect .O să înțelegeți în timp că chiar și gramatica este un act nesemnificativ, dar trecem peste asta și încerc să închei. Acum spun pe scurt :

Roagă-te la cine vrei și unde vrei !
Că și alții te văd pe tine
Dumnezeu!😁
Fiindcă cam asta este roata simplificată ! Suntem o sferă ,un punct și pe el îl desenăm geometric în orice fel ,atât cât ne permite imaginație ,fiecare la stadiul lui de conștiență -cunoștință.
Dar totul știu că este la infinit .
Diferența totuși o fac cei care sunt noi pe terra ,acolo ei mari legături ce ar trebui sau nu să fie tăiate nu prea ar fi.
Chiar și numele are o legătură !
Tu rămâi în sfera ta ,încearcă să înțelegi că dincolo de toate atât binele cât și răul este relativ!
Încearcă să înțelegi că ele fac parte din structura ta și nu degeaba , te îmbraci în anumite culori ,nu degeaba folosești un antet ,sau îți place o anume stea . Că nu totul este exact ceeace pare și că totă viața ta nu ar trebui să te limitezi la a citi sau a face cursuri de genul .
Caută în esența ta , ai toată informația !
Foarte corect ,că nu toți fiindcă unii fac parte dintr-o altă categorie ce exploatează la maxim omul fie prin bani sau manipulare ,toate pentru PUTERE nu pentru subzistență !
Ai să înțelegi în timp că nu există nici un guru ,maestru ,sfânt sau mai știu eu ce !
Toți au apărut în existența noastră ,experiența asta din aici și acum doar pentru că am avut la un momendat o interferență cu ei. A fost o luptă ,sau o pupătură ! Ne-am întâlnit în același timp și spațiu și undele noastre sau unit ,când spun unit imaginează-ți palmele când se unesc ,unește-ți acum palmele și maginează-ți cum energia lor se contopește o secundă și curge mai departe!
Cam asta s-a întâmplat !

Cam așa văd eu acum și aici !
Cam așa am încercat eu să simplific printr-un nu prea scurt articol.
Știu că mulți vor specula această informație ,dar pe mine rezultatul mă interesează ! Că o dată scris-spus ,așezat în materie chiar și aici el va ajunge acolo unde vreau eu să ajungă ,dincolo de interferențele ce sunt conștientă că apar!Eu vă mulțumesc că m-ați citit !

Eu vă mulțumesc pentru răbdare dacă ați dat dovadă !
Eu vă mulțumesc celor ce mai tăiați din când în când legăturile formate cu mine ,eu oricum o fac atunci când simt că mă ia valul pe o vibratie joasă . Nu trăiesc într-un glob dar sunt într-o sferă ca fiecare dealtfel unde protecție există și nu există dat fiind faptul că trebuie să vă simt ,trebuie să știu prin ce trece-ți în aici și acum ca să vă pot da informația necesară atinci când este nevoie ,în aici și acum-prezentu chiar prezent! Și fiind deschise porți ,mai intră tot felul de intruși ! Interferențele apar chiar și când le rostec /scriu numele prin urmare să nu crede-ți că este simplu atunci când scriu ceva . Cu cât ești mai sus cu atât atacurile vin de mai sus ! Momentam nu am ajuns la capătul piramidei ,cândva îmi doream să ies din asta și să sclipesc iar prin univers ,mă săturasem de acest dute vino unde realitatea nu este realitate și viața este o luptă cu tot ce ai lăsat in urmă bune sau mai puțin bune .Acum când văd cele de zi cu zi știu că mai am ceva de făcut ,câteva conturi de reglat aici și prin urmare mai stau și chiar revin.
De ,am intrat în hora întrupărilor trebuie să joc fie că vreau fie că nu!
Cândva am ales asta !
Când se termină?
Nu știu ,dar cred că mai am cale lungă !
Știu doar că nu voi termina acest ciclu până nu mă eliberez de tot și toate și vă asigur că dacă ești „bătrân” ca suflet , ai mămică multe războaie de dat ,sau de liniștit !

Dacă vă spun că și iubirea este o formă de manipulare …..
Așa ca la final de an !
Unii se vor supăra ,dar sper să înțeleagă ,fiindcă după ce informația se integrează în structura lor și mental este digerată energia noastră se va echilibra,pentru unii se întâmplă instant ,pentru alții durează ore/zile/luni/ani sau deloc și asta pentru că nu au de ce .Nu era pentru ei , trece ca gâsca pe lac.
Unde lacul să ii spunem ocean este defapt sfera totală ,iar noi suntem particule din acest imens ,infinit ocean . Cui să te rogi ? „Oceanului”, pune un nume ( Sursă ,Dumnezeu,Creator,Univers,Ana,Albert) ce nume vrei și dacă vrei roagă-te ! Tu ești in oceanul ăsta ,ce spui tu afectează in bine sau rău tot ce este plus totalul . Imaginează-ți un pahar cu apă ,și vizualizează un punct ,dăi o culoare ca să îl poți vedea ,cam ăsta ești tu; tu ești eu ,eu sunt tu și noi suntem totul ! Noi suntem Dumnezeu ,Noi suntem Creatorii ,NOI suntem totul sau..
Nimic!

Vă iubesc și vă îmbrățișez !
Dacă apar întrebări le citesc ,răspund în funcție de timp și stare !
Vă pupăcește
Dana

Namaste!
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: