Fă o DEPARAZITARE

…bun ! Spuneam mai zilele trecute că ceva( ce ține de cauză și efect ) îmi dă bătaie de cap cam de mai bine de 15 ani !
Efectul era direct observabil , cauza 50% ,iar rezolvarea 1%.
Și cum ,perseverența /răbdarea că răspunsul la întrebare(rezolvarea) vine doar atunci când „tu” ești pregătit să o și digeri ,iaca a venit! Bine ,răspunsul își făcuse loc în căpușorul meu sub diferite mesaje dar nu reușeam să le pun cap la cap. Acum ,eu vin și spun așa :

Dat fiind faptul că observațiile mele se bazează pe analiză în plan eteric /astral ,cât și terestru( întrupat ) este firesc să bâjbâi destul de mult timp până ai o concluzie ce ambele ,defapt corect spus toate trei să se contopească într-un triunghi al cărui vârf nu este deloc de neglijat. Prin urmare momentan cadoul meu de sărbători în "format micuț" ar cam fi un mesaj :

FĂ O DEPARAZITARE !

Poate te amuză !

Dar ,dacă treci peste zâmbetul ăsta ironic beneficiile vor fi chiar observabile pe toate cele trei planuri. Posibil să ai un medic de familie , posibil să cunoști terapii alternative ; eu merg pe premiza că undeva găsești susținere ( cărți /oameni/site uri) pentru a primi tratamentul /doza benefică trupului tău. Fă această deparazitare cu toată familia o dată ,inclusiv cățel /purcel. Indiferent de boala ce o deții în acest moment la purtător( posibil incurabilă) ,sau chiar o simplă migrenă pot să îți declar că 100% vine dintr-unul sau mai mulți PARAZIȚI.

Alegerea cum spun în totdeauna îți aparține !

Să vă fie de folos
Namaste
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: