TOTUL SE PLĂTEȘTE -Bătaia ruptă din rai!?

🤔..pentru că mi-a fost aruncată mingea la fileu în urma articolului „bătaia ruptă din rai ” ( ,https://www.facebook.com/118674789531448/posts/796935241705396/ )hai să vedem puțin cam ce se întâmplă și in plan eteric /astral. Cum am spus , in România se cam poartă bătaia ,că doar este ruptă din rai și de ce să nu rupem oasele altora fie soție ,chiar soț ,fie copil ,părinți ,prieteni și asa mai departe doar ,doar luăm și noi o fărâmă din el!

Eu am avut mult de furcă până să înțeleg asta , mi-a dat lacrimi și multe nopți cu insomnie. Le scriam ,le suceam ,le despicam și iar îmi dădea cu virgulă .
Mi-am luat-o ? Daaa!😁 Și încă cum ! Deși eram „pregătită” pentru un atac de genul iaca s-a întâmplat ! Am și dat , am și luat !
Să ne înțelegem cum este și cu „pregătirea” și plățile ce inevitabil le ai.

Nu este un secret sportul național , „dă tată că dacă dai la început ,femeia îți știe de frică ” ,” lovește cât este încă mic ,fiindcă mare se urcă în cap și nu se știe ce pățești „!

Cam 80% dacă nu mai mult românașului ii cam place să dea cu „bâta în baltă” când îți este ,ATENȚIE „lumea mai dragă”!
Si atunci ? Dacă când iubești lovești ,ce să mai înțelegem?
Logic tu îți iubești soția /soțul!
La fel de logic că îți iubești copilul!
De părinți uneori nu mai încape vorbă ,sunt ai tăi ! Ei te-au făcut ,au dreptul să te omoare!😁 Bun ,dacă am văzut eu că chiar de iubești și ești iubit atunci copil fiind m-am documentat . Să fac o paranteză ,copil fiind nu am trecut fizic prin asta ,dar psihic ca și influențe din jur da!

Friica nu prea a existat ,doar că erau multe de ce-uri și fiind copilă fără forță m-am hotăŕât că artele marțiale vor face din mine o domnișoară puternică atât la trup, cât si la minte. Foarte corect dealtfel ,recomand !
Spre surprinderea mea ,când vine întunericul nu prea bate la ușă ,ți-o cam dă și …fuge😁; bine ,el revine până tu cam îți plătești datoriile ce într-o altă întrupare le-ai „acceptat” !

M-am cam întins ,dar altfel nu văd cum!

Așadar dragilor , când ai de plătit ceva plătești oricât ce bine pregătit ai fi!
Nici măcar plățile astea nu vin întâmplător. Eu , exemplu "viu"!😁🤣 Am refuzat cu vehemență să fac o plată , nu ii vedeam rostul ! Nu o acceptam și gata! Știam că ce făcusem era bine , era ATENȚIE "ochii pentru ochii"! Doar că nu erau ai mei , erau ai altora și cum "ajutând pe alții ,te ajuți pe tine" eu am "intervenit"!

Cum și eu credeam înainte asta prin urmare am acționat ca atare!
Iaca , nu-i așa! Mai târziu am înțeles ! După ce am făcut un 20% din plată (retur) am priceput eu că un bine care nu este cerut se întoarce ca și rău spre tine!

Te-ai intreba cum am plătit?
Cum plătim toți ! Prin energie !
Ea este luată din furie și ură !
Ar fi frumos să ne stoarcă de acest venin dar , în urma lui tu rănești organele interne. Bine , este un principiu mai elaborat aici nu este spațiu! Revenim!

Tu ai făcut ceva , indiferent că a fost cu intenție bună sau rea (ajutorul) a fost fără cerința ATENȚIE celuilalt.
Deaici vin si spun tot timpul „cere acordul chiar dacă îți este foarte aproape de suflet”!
Produci un dezechilibru grav și nu știi ce vine spre tine!Acest "dezechilibru" îi revine unei entități ! Aceasta își face "cuib" la următoarea sau ATENȚIE următoarele întrupări chiar în sufletele de lângă tine !

Deci , chiar în părinți , în iubit sau iubită ,în copilași …etc!

Este foarte „parșivă” și lucrează „mișelește”!
Ar fi multe de spus ,dar cred că întrecut măsura dat fiind locul.

Închei prin a spune cu aceiași iubire :” iubește-ți aproapele”!
Înafară de a fi și el neștiutor ca și tine dealtfel ,fiindcă asta până la urmă face parte din evoluție , nu este un vinovat , nu ești un vinovat !
Suntem toți minunați !
Suntem o magie a universului !
Suntem totul sau putem fi intr-o secundă nimic!
Iubește!
Într-o cameră dacă tu nu apeși pe intrerupător întunericul persistă , mergi pe bâjbâială ! Fii tu lumina , aprinde tu becul în camera /familia ta !
Eu știu 100% că poți!
Fii tu Soarele din comunitatea ta ,
Eu știu că strălucești!
Stinge întunericul umed ,înfricoșător și rece !
Adu măcar o clipă de căldură!
Eu , am făcut-o acum !
Tu , menține-o și dă-o mai departe!

Poate am fost prea „plină” acum la lună plină și am simțit eclipsa /lipsa de soare azi !

Să vă fie de folos
Iubește pe oricine ,zâmbește
Că nu-i de prisos!
Namaste
DanaB
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: