Ce este ADEV─éRUL?­čĄö

Ce este Adevarul ?!

Intrebarea Guvernatorului roman, Pilat din Pont, imi rasuna in urechi, azi mai mult ca oricand, chiar daca au trecut peste 2000 de ani, de cand aceasta a fost adresata lui Iisus, Pilat fiind nevoit, obligat-fortat, de catre politicenii si reprezentantii institutionali, ai acelor vremi, din Israel, care erau vanduti, trup si suflet, Imperiului Roman, sa-si calce propria constiinta prin condamnarea, unui nevinovat, la cea mai crunta si umilitoare pedeapsa cu moarte adica, prin crucificare !

Iisus era nevinovat totusi acuzat fiind, pe nedrept, de crime impotriva umanitatii, pentru ca nu dorea sa le cante in struna apatrizilor si guvernantilor vremii, corupti, pana in maduva oaselor, de catre potentatii mondiali ai timpului ! Totusi, El, Creatorul Universului, care n-a crezut si nu si-a arogat atributul de a fii deopotriva cu Dumnezeu, s-a umilit si a devenit una cu noi, muritorii, spre a ne conduce catre o stare de spirit in care sa putem intelege si asimila, la nivelul propriului caracter, valori sufletesti incomensurabile, linistea, pacea, toleranta fata de asupritori. Sloganul Sau vital era: „Nu va temeti” ! „Eu voi lupta pentru voi ! Cine va rabda pana la sfarsit va fii salvat” !

Dragostea, iubirea altruista, nu poate coabita cu frica ! Frica naste monstrii ! Astazi se decide daca criza sanogena se va transforma in genocid largit economic, politic, energetic etc, pe termen foarte lung, terminandu-se peste 4 ani, dupa unele documente internationale, in 27.09.2025 (mirifica adunare a matematicii dand acelasi rezultat final, cifra 9, adica: 6+6+6=1+8=9, 2+7=9, 0+9=9, 2+0+2+5=9), cine are ochi si minte va intelege. In acesta situatie contextuala, stapanii acestei lumi vor genera legi prin care, cei care nu se supun benevol-obligat-fortat, stapani si scavi, bogati si saraci, sa nu poata cumpara sau vinde daca nu au, pe mana (frunte) semnul autoritatii lor ireversibile, adica 6 intors: 9 ! Sau, mai pe intelesul tuturor, intreitul 6, prin adunarea majoritatii legislative (parlamentare) spre a fii transformat in cifra obligativitatii: 9

Nu va temeti ! Totul va avea un final fericit pentru cei care vor avea rabdare pana la sfarsit ! Cineva, acolo sus, ne Iubeste ! Si eu va iubesc din toata inima ! In sufletul meu aveti, cu totii, un loc special ! Puteti intra, fara teama si fara sa fiti obligati a-mi prezenta un C.V., un QR !

Namaste!ÔŁĄ­čÖĆ

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de con╚Ötiin╚Ť─â ! Nu ├«╚Ťi promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dac─â tu ├«╚Ťi dore╚Öti cu adev─ârat acest lucru. St─â ├«n puterea Ta ! St─â ├«n puterea nostr─â ! Cu aceia╚Öi iubire de la suflet la suflet Dana ÔŁĄ´ŞĆ patreon.com/soulbalm

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile cerute sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: