ANXIETATEA sau frica de existență

Anxietatea este „frică”!
Rană de abandon ,rană de umilință sunt acutizate din frica de supraviețuire!
Plata „iubirii” prin diverse metode fie material sau trupește ( sex ,lucruri casnice , „lasă că fac eu „…etc) au dus spre epuizare.
Până la anxietate există depresia ,conștientă sau nu ( ascunsă) .

Acum ….fiecare reacționăm diferit la „răni” ,unul plânge ,altul își smulge părul din cap ,unul trântește ,altul înjură ,lovește ( furie, dar există și modul tacit acea personană ce se spune că „suferă în interior” tace și „face”😉 sau tace exterior și bombăne în căpușorul ei/lui te mir ce cuvinte acuzatoare către propria persoană ( m-am săturat ,nu mai fac ,mi-a ajuns) sau către alt suflet ce tocmai „i-a ” declanșat situația ( din cauza ta ,numai el/ea este devină ,dacă făcea „așa” altfel stătea lucrurile ,dacă mă ajuta…etc).

Și cum spunem că suntem diferiți este vorba de „faza” de percepție a rănilor de nivelul de conștientizare ,de nimic altceva ! Asta face diferența între suflete ce au aceiași rană . Prin urmare la unele persoane este ok o perioadă de medicație pentru a primi un „stimul” ,nu intru în detalii ce anume . Dar obligatoriu zic schimbat „stilul” de viață alimentația ,”aerul” !

Primordial este să apară puțin „egoism” și asta zic doar ca sufletul ce se află în această situație să învețe să aibă grijă de el ; să se iubească ,să își facă micuțe plăceri .

Sincer vorbind nu poți oferi nimic din ce nu ai.
Tu zici că oferi iubire? Fals!
Este doar sacrificiu!
Tu zici că ajuți? Fals!
Îți este frică să nu fi părăsit(ă) in cazul unui refuz!

Și totul poate fi continuat…
….etc!

Sper să îți fie de folos ,ioc cuvinte de prisos!

Iubește-te!
Învață să râzi!
Plimbă-te!
Schimbă-ți garderopa!
Schimbă coafura!
Fă un curs !
Ieși mult la aer !

Namaste!❤🙏

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: