Se încheie un ciclu! Se deschid alte porți!❤🙏💜

🤔….Cum am spus se încheie un ciclu !
A fost bun ,mulțumim pentru asta !😍
A fost mai puțin „bun” prin ochii ,mintea ,trupul și sufletul nostru? Mulțumim pentru asta!😍 Cu speranța că am învățat ceva , cu intenția că lecția a fost înțeleasă ,cu gândul că nimeni nu este vinovat de ceva ! Că totul s-a petrecut conform alegerilor noastre ,bune ,mai puțin bune sau în urma unui „compromis”!😉
Și primim cu iubire tot ceace Universul ne-a pregătit !
Eliberați și curățați de tot ce este vechi ,de tot ce stagnează în viața noastră ,de tot ce ne ține în loc spre un succes absolut , în acord cu legile Universului și dreptul divin ce fiecare prin creație l-am obținut!
Vom respecta liberu arbitru al fiecăruia , indiferent ce ar însemna asta și vom „oferi” ( indiferent ce) doar dacă este „cerut”! Avem însă liber la a da oricând în astă viață ,IUBIRE! Se poate oferi oricui , la orice oră din zi sau din noapte ,fie tânăr sau bătrân ,fie bărbat sau femeie ! 😍 Oferă fără restricții ,oferă fără așteptări ! Pur și simplu oferă chiar și fără să fie cerută !

O vorbă caldă ,un zâmbet este o adevărată comoară dată unui suflet !🤗❤😘

Aprinde o lumânare drept mulțumire trecutului !
Trimite intenția spre Acum și Aici ! Mulțumesc! Fă o baie cu sare ,aprinde un bețișor ,ieși la aer , învârte-te ,râzi ,bea un pahar , citește o carte , vizionează un film ce știi că te încarcă pozitiv, ascultă muzică .....fă ceva ,dar fă să-ți fie ție bine !🤗❤😘 Namaste Suflete oriunde în lume te-ai afla, binecuvântare fie cununa ! Lumină în casa sufletului tău!

❤🙏💜🤗😘

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: