DIN COMODITATE / LENE PIERDEM BUCURIA DE A TRĂI

O scurtă poveste cu tâlc :

Fuga de schimbare, victimizarea.
”Când vrei cu adevărat să schimbi o situație vei găsi o soluție, dacă nu vrei vei găsi scuze și motive pentru a nu schimba situția!”

Un broscoi țopăia peste un iaz când a auzit un oftat prelung. Broscoiul s-a oprit și a văzut o broască tristă stând pe o frunză de nufăr.
Ce s-a întâmplat?”, a întrebat broscoiul.
Viața este atât de grea pe acest iaz… a răspuns broasca.Înainte erau mai multe insecte pe care le puteam mânca, acum sufăr de foame”.


Eu locuiesc pe iazul de mai jos și avem destule insecte acolo. Ajung pentru toate broaștele”, i-a explicat broscoiul.
Eu aș vrea să fie mai multe insecte aici pentru că astfel n-ar fi nevoie să mă mut”, a zis broasca.
Dar dacă te muți o să ai destule insecte pentru a alege și pentru a mânca”, a continuat broscoiul.
Aș vrea ca limba mea să fie mai lungă. Asta ar rezolva totul. Aș putea să prind mai multe insecte fără să fiu nevoită să mă mut”, a concluzionat totuși broasca.
Dar nu o să ai niciodată limba mai lungă și doar dacă te muți o să ai la dispoziție suficiente insecte”, a spus broscoiul cu frustrare în voce.
În timp ce broaștele vorbeau, de cealaltă parte a iazului a apărut o pasăre mare, un bâtlan.
„Ooo, minunat!”, a spus broasca, „acum bâtlanul o să mă mănânce. Asta este soarta mea”.


„Nu trebuie să fie soarta ta. Vino repede cu mine. În iazul meu nu sunt bâtlani”, a spus broscoiul în timp ce țopăia în afara iazului periculos.
Broasca a privit broscoiul cum țopăia în afara iazului și a oftat prelung. „Broscoiul ăla este atât de norocos!”, a mai apucat ea să spună înainte să fie mâncată de bâtlan.


*** Probabil ai văzut mulți oameni asemănători broaștei. Acestor oameni nu le place situația în care se află, dar refuză să se schimbe, să învețe sau să se adapteze. Aceștia speră, își doresc, visează, dar ezită să facă ceva în legătură cu circumstanțele prezente. Mai degrabă preferă să aibă un motiv de care să se agațe în loc să acționeze pentru a-și îmbunătăți viețile. Dacă te afli într-o situație pe care nu ți-o dorești să știi că în tine stă puterea de a o schimba. Nu subestima această putere. Tu poți decide cine vrei să fii. Dacă vrei cu adevărat să schimbi o situație vei găsi o soluție, dacă nu, vei găsi scuze.”

Preluată de pe net dragă sufletului meu

Namaste Suflete oriunde în lume te-ai afla!❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: