REZONANȚA ȘI RĂNILE EMOȚIONALE

…🤔….am plecat cu gândul spre rănile emoționale și …🤔…rezonanță !😍 Se știe faptul că o parte dintre suflețele minunate ce urmăresc acest spațiu sunt și terapeuți. Este un firesc al normalității .

Unii au egoul mult peste limită și merg pe „spionaj”!😁 Alții au depășit acest aspect ,au înțeles că învățăm unii de la alții și colaborăm foarte bine.


Am să mă adresez cu precădere acestor suflete ce cu iubire doresc să împărtășească din știința lor cu lumea întreagă. Dar , este valabil pentru orice suflețel ce privește acest articol. Am mai spus-o doar că Universul cere să o repet. Atragem oamenii in jurul nostru in funcție de rănile emoționale. Atât la "cabinet" cât și în viața de zi cu zi. Nu tot timpul!

Se întâmplă ca azi de exemplu „astrele” să fie favorabile pentru frica de abandon.
Azi toți „subiecții” au această rană tocmai ca tu să o observi ,să o recunoști ,să o accepți și să o vindeci. Nu ai fost „atent”? Ți-a scăpat? Ok. Ea revine peste o săptămână ,o lună sau un an .
Când nu vrea să plece este un semn clar că acum este momentul. Joaca ta în ceață se apropie de final . Ești forțat de Univers să îți rezolvi respectiva rană. A devenit atât de clară , că oriunde ai păși este prezentă. Poate fi ca și pacienți dacă vorbim de terapeuți dar și în viața de zi cu zi. Fie prieteni ,necunoscuți – o discuție aparent nevinovată la magazin( colț de stradă). Subiecții apar parcă din neant cu aceiași ” problemă” , se învârt în jurul tău , se „spovedesc” la tine fără chiar a ține cont dacă ai timp sau te interesează , apare un film pe tv sau o știre…etcHai să fim puțin atenți!

Observă!
Observă-te!
Nu poți vindeca pe cineva ,dacă tu nu ești vindecat . Scoate pansamentul de pe rană chiar acum !
Universul a ridicat acestă „fașă” pentru a o vedea ,recunoaște și trata.
Nu aștepta să facă infecție să fie spartă de alții ,doare mult prea tare in cele din urmă.
Hai ,cu „mânuța” ta privește-o !
Accept-o !
Trateaz-o cu respect și iubire !


Face parte din tine doar pentru că ,cândva egoul a fost mult prea mare și normal că te-ai rănit in urma unui contract / compromis .
Nu te mai învinovății! Nu mai plânge ! Nu te mai umili ! Nu mai fugi ! Pune stop !
Gata !
Toate au timp al lor !
A venit momentul să vindeci !
Acum și Aici !
Fii liber !
Liberă!
Eliberează-te de durere!
Acum și aici !

Să vă fie de folos !
Namaste
❤🙏💜

Cu recunoștină pentru toate rănile emoționale ce le-am simțit și sufletele ce au trecut prin viața mea cu știință sau neștiință !
Fără „ele” practic nu există evoluție !

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: