❤OGLINZILE TRECUTULUI💜🧐😇

….🤔…că tot veni vorba intr-un comentariu !
Cândva am intâlnit un Suflet ce întrebare imi punea : ” de ce -mi apar persoane în jur ,cu un comportament ce eu acum l-am corectat!? Nu mai sunt ăsta! Și totuși sunt oglinizi!” Este foarte simplu !

Da,sunt tot oglinzi dar sunt ale trecutului!😍
Apare confirmarea evoluției tale ca ființă! Sunt oarecum deranjante ,dar privești/urmărești cu detașare . Nu te mai implici ,aprinzi sau …nu mai judeci! Doar…privești! Ești observatorul propriului trecut ,propriului comportament !
Divinitatea iti oferă toate portițele pentru ca evoluția ta pe treptele spiritualității să fie cât mai concludentă și …și mai și…de Tine validată! Namaste Suflete oriunde in lume te-ai afla cum știi Oglinzile au "fața" Ta! Trecut ,prezent dar chiar și viitor!

Observă-te ,nu sta!
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: