VACCINUL ! ESTE BINE,ESTE RĂU?

Mă înțep !? Să nu mă înțep!?
Aici este întrebarea!🧐
Eu cam văd așa:
Omul ce merge de bună „voie” și „nesilit” de nimeni spre a fi „înțepat, ori nu este om și normal fiind o entitate deja programată pentru astfel de evenimente o face fix dintr-un buton .Ele având și misiunea de a influența masele prin puterea exemplului… desigur!😁
Ori există varianta fricilor ce vin la pachet cu diferite răni emoționale din această viață , dar mai cu seamă din altele.
Trist este față de această ultimă categorie care neavând puterea de a -și asuma aceste frici și răni , merg la „abator”! Umblă vorba că… făcând ceea ce doresc autoritățile să faci, ești o ființă responsabilă !🤪🤫Trist! Cuvântul în sine „autoritate” îți semnalează că nu mai ai libertate și accepți asta din diferite compromisuri. Si mă întreb atunci : cum te bați cu pumnul în piept că ești responsabil ? Oare își mai are rostul? Deci la tine responsabil înseamnă, compromis ! Compromis ne trimite simplu la …a te vinde !😁 Te vinzi?🤔…deci ești cum zice omul de rând „prostituată”! Ups!
Nu ..,.este doar un cuvânt …ce doar seamănă cu ce prestează aceste fete! Pe ele oricum le respect , știind clar ce au de făcut Și sunt foarte asumate !
În schimb tu ăla ce te crezi în lume responsabil și îți afișezi un aer fals , un nas atât de sus de nici prăjina nu îl poți ajunge !
Cazi , vine ziua când îți belești năsucul și nici Dumnezeu sau toți Sfințișorii nu te mai scapă , fiindcă nu îti faci rău doar ție , ci și celor din jur! Prin simplu fapt că acuzi , judeci , ești uneori o influență sau chiar intinzi o plasă.
Observă-te ! Privește ce frici te trimit spre „ac”! Ce foloase ai impresia că îți aduce această decizie ? Sunt ele chiar reale, sau iluzii ? Nu există altă cale? Pune multe de ce-uri !
Dacă chiar ești pe plus la aceste întrebări, atunci …succes!
Și…
Binecuvântări!
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: