JOCUL DE NOROC .POCKER

…🤔…spuneam unui prieten drag , că de câteva zile studiez / joc / învăț pocker! 🤣😁 Cine nu înțelege ce se petrece astral într-un joc de „noroc” ( păcănele sau altele tip lupte …etc)și ce lipsuri terestre se ascund într-un suflet ….te judecă , de cum deschizi gura!😉
Prin urmare „aici” ai voie să „joci” orice atâta timp cât știi să îți controlezi pornirile pământene și să ții frâiele în eter.
Nu poți ajuta un suflet dacă nu știi jocul – jocului ! Nu le știi dacă din propriile frici nu ai intrat în horă măcar o dată.
Încă studiez fenomenul deci! Astral știu ce entități vin in horă știam în ce mă bag (Ce stârnesc) înainte de a porni , cercetarea continuă pe plan uman.
Vă pupici și nu judecați ce încă nu aveți cunoștință. Doar iubiți și înțelegeți sufletele ce au intrat in acest război de noroc.
Fac parte din noi ,vor acceptare și iubire așa imperfecți cum sunt! Dincolo de „monstruleții” ce se pot afla intr-un bar ,cazino sau leptop/tel sunt totuși tot mama,tata,fratele,sora,prietenul sau omul de care te-ai indrăgostit!

Te pupici om frumos , oriunde te-ai afla și ai suferința asta!
Te iubesc!
❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

2 gânduri despre „JOCUL DE NOROC .POCKER”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: