AVORTUL- RITUAL PENTRU IERTARE

AVORTUL – IERTAREA
Eliberarea ta de suferință!
Este un fapt cunoscut că marea majoritate a femeilor au făcut măcar un avort , sau trecut printr-un avort spontan.
Ce simte o femeie când trece printr-o astfel de procedură diferă de la persoană la persoană .Uneori simte eliberare , alteori simte ură față de propria ființă , milă față de prunc….etc
Nivelul de conștiință își face simțită prezența și aici.
Firesc este o altă lecție ! Variantele pentru a trece clasa sunt multiple .
Cum feminin ne duce cu gândul la sensibilitate ea pe moment sau in timp se simte rănită , vinovată .Îi scade vibrația ,devine tristă sau nervoasă , respinge atingeri sau orice formă de iubire . Și o pradă sigură pentru diferite entităti.
S-ar spune că timpul vindecă rănile , realitatea este alta ! Această amprentă neagră începe să fie ascunsă din conștient în subconștient , apoi ajunge in inconștient. Iți programezi singurică uitarea ! Ea sălășuește sute-mii-milioane de ani in supra conștientul tău și iese la suprafață sub forme cu totul altfel decât realitatea ințeleasă de tine în momente de vulnerabilitate sau /și când lecția apare într-o altă poveste .
„Nici nu știi ce te-a lovit!”
Dacă îți pui întrebare: ce se întâmplă cu suflețelele avortate !? Află că unele își văd de treabă fiindcă rolul lor a fost de a face val pentru mămică ,tătic sau chiar întreaga familie!
Altele rămân agățate până le oferim eliberarea.
De aici sănătatea deficitară . La următoarea întrupare o iei după tine posibil a fost într-o formă mai ușoară ; Divinitatea se așteptă ca tu să îți înveți lecția acum și iti oferă aceiași „bază” doar cu alt conținut (o altă poveste , alți actori , alt mediu). Iar te invârți in jurul cozii și mai pui o bolicică.
…..oare câte întrupări ai?🤔
Aici pot spune că există un „motiv” de unii micuți se nasc cu diferite deficiențe . Iar „noi” stupefiați spunem : Doamne cu ce a greșit micuțul/micuța?

Bun , am incercat să expun oarecum pe scurt circuitùl mamă – făt -avort …dar , nu excludem partea masculină . Și el le are pe ale lui. Fii pe pace!😁🤫😉

Acum să facem ceva pentru noi femeile!😍 Dar și pentru bărbat sau persoane ce își desfășoară activitatea într-o maternitate, obstetrică-ginecologie…etc

Un ritual simplu dar cu efect !
Repetiția este foarte bună , prin ea apar conștientizări și chiar eliberarea totală ! Ea ,devine o nouă Ea! Prin curățare, este eliberată ! Câmpul ei energetic diferă de la o secundă la alta !
Cade greutatea , ai poftă de viață, te îndrăgosteștI…..ai lumină!

Deci , scrie pe o coală de hârtie de 108 ori :
❤” Eu…(prenumele unul sau câte ai ) cer iertare sufletelor ce le-am făcut răni prin procedura avortului ,acum și aici ! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!” ❤
O lumânare aprinsă și lăsată să ardă până la final te susține în acest demers/ritual.

Când ai terminat de scris, dă foc hârtiIlor . Suflă cenușa , normal „afară”!
Odată cu suflul respiră puternic și mulțumește universului ! Lasă năduful să iasă din tine , eliberează-te!

Cu iubire și iertare să îmi fie lipsa de spațiu și poate ideile cam încrucișate, dar am simțit nevoia să expun acest fapt real și nu o dată prost înțeles.

Cine are nelămuriri poate scrie

Namaste femeie oriunde în lume te-ai afla ,
Ești iubită nu uita!
Divinitatea nu judecă , Ești Creația Sa!
❤🙏💜
( …Uneori ai nevoie de repetiție ,sau ajutor ! Eu…doar aici fac analize la general , conștientizezi că fiecare este un EU separat prin nivelul în care se află . Doar până la Unuire!)
Mulțumesc pentru înțelegere!🤗😘

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: