Rugăciune Colectivă❤🙏💜

Hai rugăciune de grup ! Să fie la ora 21:21 Ro . Cu iubire ! 40 zile
Namaste

Fac apel catre toti romanii de pretutindeni ca in meditatiile si rugaciunile lor, sa afirme textul de mai jos, timp de minim 40 de zile:
❤”SUNT UN OM LIBER NASCUT PE PLANETA PAMANT SI APARTIN PAMANTULUI! SUNT UN CO-CREATOR UNIVERSAL SI IMI ASUM INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU PROPRIA-MI EXISTENTA, PENTRU UMANITATE, PENTRU PLANETA MAMA SI PENTRU TOT CE SE INTAMPLA AICI PE PAMANT!

SUNT PAVAZA SI PROTECTORUL MAMEI PAMANT!”❤

Facand acest lucru, primiti protectie deplina si sunteti sustinuti de intreaga Creatie Universala, iar ENERGIA care vi-o insusiti in acest mod poate fi folosita pentru a crea Realitatea Noua la care am visat cu totii de atata timp.

In acelasi timp, pentru faptul ca ‘tiranii’ refuza sa isi asume RESPONSABILITATEA, actiunile acestora nu au fundatie energetica – sunt ‘goale’ si intreg sistemul de ‘control’ va auto-colapsa asemenea unui castel de nisip!”
Sursa: mail
ADUNAREAAAAA!!! ❤

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: