RITUAL LUNĂ NOUĂ

❤ Lună Nouă 💜
Ritual lună nouă îl facem pentru eliberare de …..ce dorești în plan personal.
Se aprinde o lumânare și trimitem intenția privind la ea ,o lăsăm să se stingă singură !
Sau scriem pe o foaie de hârtie ce eliberări vrem să ardem. Punem prenumele ,data nasterii localitatea sau satul/comuna și cerința una sau mai multe. Te las pe tine să o formulezi să vină din Suflețelul personal. Nu te grăbi , fii atent(a) la formulare . Totul să înceapă cu : „prin această ardere mă eliberez de….”!

 

O impăturești în 4 fii atent la colțuri să fie exactă și o pui într-un vas (metalic sau ceramic ,sau pur și simplu pe pământ ,în sobă ,șemineu …etc) ; dacă ai ales un vas o așezi în el apoi ii dai foc de la lumânarea ce apoi o lași să ardă ii voie . Dacă nu ai lumânare este ok un foc se oriunde. După ce a ars în totalitate ia vasul și suflă în cenușă să se răspândească în aer și mulțumește. Mulțumește din tot sufletul printr-o respirație puternică și un expir eliberator!
Acest ritual se poate face sau repeta până pe 20 feb .

Să vă fie de folos ,
Binecuvântări !
Eliberări!
Namaste
❤🙏💜

RITUAL CU FOC

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: