CU BUNE SI CU ” NE-BUNE”!❤🖤💜

Cum informatia trebuie sa circule , ma vad nevoita sa reamintesc un lucru , iar un altul sa il expun in limita bunului simt si intr-un text simplu , inevitabil cine trebuie sa il primeasca va fi pe receptie si un inteles exact ii va da. Cum „primesc” asa ofer , in aceiasi claritate nimic distorsionat , nimic adaugat!

Incept cu partea mai putin agreata de creier si doar pentru faptul ca de obicei ultimile randuri sunt asimilate ; fapt pentru care protejez o eventuala trecere intr-o alta energie a unuia dintre cei ce patrund printre aceste randuri. Si inchei cu lucrul frumos ce deja multi il cunoaste-ti , prin intermediul acestei pagini ,dar care necesita reamintire fiind un exercitiu in plan fizic atrage dupa si mai multe repetitii. Pana devine un fapt simplu nu de „waw” , ulterior cand si acesta isi sfarseste misiunea de curatare , echilibrare si aducerea sufletelului acolo unde ii este locul ne luam adio de la el , devenind proprii nostrii stapani!

ELIBEREAZA-TE !

Prin urmare ce este „ne-bun” vine din vechi timpuri si cum esenta pura a fost mult alterata si imprumutata spre uz / doctrina / manipulare / si ulterior frica este minunata spovedanie pe parcursul vietii si mai ales cea de la plecare din acesta intrupare! Dupa cum unii bine stiti nu blamez si sustin actele lacaselor de cult implicit religie. Ele facand o paramnteza, sun o baza de zbor sau somn pentru multi nepastuiti ce nu isi cunosc traseul , ruta / plansa de aterizare. Si bravo lor suces in continuare este fix modul propriu de alegere se accepta , se respecta si….atat! Cand mergem spre ce-i ce treziti se vor a fi , atunci lor am a le spune ca a sosit timpul sa se cam opreasca ,si acest mod de destainuire sa il faca in confortul propriu. Intr-o camaruta sau in spatiu liber unde sunt ei cu Universul si cu voce tare ( pentru a se ” auzi” ei pe ei ) sa isi faca acesta spovedanie zis-sa! Nu la prieteni , nu la tata popa …..nu la nimeni!

In timp vei intelege dragul meu si draga mea ce se intampla intr-o astfel de spovedanie ; cine participa , cine curata si daca se curata ceva! Atunci cand mintea ta va accepta si acest mot de vedere vor veni si raspunsurile. Daca te grabesti , cauta-le in tine , informatia exista!

Uneori sunt oarecum „certata” ca impachetez anumite informatii intr-un mod greu accesibil ; eu zic ca le ofer cum mi se cere sa le ofer mai departe , la un nivel de constientizare de mijloc si nu spre o anumita categorie de intelec sau alta. Prin urmare ce vine prea mult ofera blocaje majore la nivel energetic si mintea are de suferit mai mult decat pot crede, Mintea nu o poti elibera cand trece de un anumit prag , ii poti face rau acelui suflet si cu atat mai putin eu care stiu asta mi-as putea asuma o asemenea responsabilitate! Cu respect si cu iertare fiecare are propria eliberare , nu poti actiona decat daca „se doreste” de ace-l suflet( cere) , cu conditia sa fie pentru crestre si evolutie spirituala personala , nu foloase materiale sau pentru a face rau altcuiva. Sunt legi firesti ale universului peste care unii dintre noi NU trec!

Cine isi aduce aminte de exercitiu de sub cupola , ar fi cazul sa il refaca! Tot mergem, zic!

Acestea fiind spuse sa ne reamintim ce facem cu folos la inceput de luna!

ACATISTUL marele deschizator de drumuri bune si inchizator de unele ne-bune ! Daca tot m-am lungit in acest spatiu si nu am repostat articolul scris cu mult timp in urma , voi expilca si aici pentru cine trece prima data prin acesta zona :

Acatistul in pricina se ofera unei biserici / mult mai drag mi-ar fi daca este manastire( 3 manastiri) la inceput de luna. pe el se scrie DOAR si ma repet Doar : ” PRENUMELE UNUL SAU CATE AI , SI LITURGHIE 40 DE ZILE !’

Deci iau un nume EU – oarecare si transpun exact , voi doar schimbati numele :”VII + LITURGHIE DE 40 DE ZILE PENTRU EU , MULTUMESC!” Atat si nimic mai mult!

Te cred ca te doare sufletul pentru familie sau prieteni , esti binevoitor doar ca , limiteaza-te la numele tau Eventual le spui cum se face ,ii ei cu tine sau merg separat si intreprind aceiasi actiune! In cazul in care ai micuti ce nu stiu sa scrie , fa acest biletel/ acatist acasa : atinge manuta lui de manuta ta si amandoi scrieti cuvintele !

Cu iubire si binecuvantare sa intram intr-un februarie plin de prosperitate in toate , intitie si vibratie inalta ! Namaste!❤💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: