CONȘTIENTIZAREA – CÂND APARE SCHIMBAREA?

❤Conștientizarea!💜
Când apare Conștientizarea se întâmplă un fenomen aparent ciudat ! El este încântător sufletului nostru ,doar că nu și eliberator pentru minte!
Corect ,ai aflat ceva ! Te-ai trezit la un anumit nivel,acum aștepți nerăbdător să se schimbe și ceva în plan fizic . Ești entuziasmat, plin de …., fiecare de ce posedă și cât egou deține în substrat!
Observi curând că nimic nu se schimbă . Viața ta decurge ,se „scurge” tot ca înainte! Îți fuge printre degete și te întrebi, de ce?
Acum Suflete ,lecțiile sunt lecții și deși la prima vedere ai înțeles cam cum stau lucrurile tu bați pasul pe loc! Profesorul tău superior ,E-ul tău îți oprește creșterea doar pentru că lecția ce tu o aveai de învățat nu a trecut printr-un examen. Cu cât dorința este mai mare ,cu atât examenul vine mai curând.
Știi cum este?
Ai aflat ,ai cunoaștere, dar nu și practică ! Aici , când suntem „forțați” să experientăm cele știute/aflate/descoperite întâmpinăm blocajele emoționale ,ele pot fi multiple. Prin urmare ,treaptă,clasa nu poate fi trecută așa pur și simplu. La unele persoane se întâmplă foarte repede ; fă un exercițiu de memorie și privește o școală! Unii rămân repetenți,alți trec cu 10 următorul nivel,sunt elevi ce se opresc pur și simplu si revin la cursuri peste mulți ani ,sau există varianta să abandonezi din start.
Acum sper că s-a făcut lumină și în materia numită „conștientizare/trezire” și am înțeles cum deșii suntem pregătiți , examenul vine doar după ce Profesorul tăi hotărăște că ți-ai însușit real absolut tot conținutul și aici pe Terra. Comportamentul tău este cu totul altul,te-ai eliberat de frici (frica de examen,de ascultare,de notă judecând că este mică sau mai mare,de copiat …etc). Toate acestea se află în noi zilnic în materie și ne pune piedică indiferent cât am vrea noi să ascensionăm!
Elevul copie ,corect ? Unii da ,corect! Ca să facem o asemănare în plan fizic zilnic , tu dacă ai această lecție ar cam fi așa: „copiere” da? Deci esti un xerox !😁 Nu iei decizii singur(ă) și prin urmare nu ți le asumi ; ce fac vecini ,colegi ,un prieten…samd …vrei să faci și tu ; se îmbracă unul într-un fel ,fix aceiași bluză zic, o cumperi și tu ; este prietena vegetariană ,hop si tu ….exemplele pot continua!

Și pot continua la nesfărsit !
Tu caută și află ,ce fel de elev ești!?
Cât îți asumi și cât copiezi?
Cât îți judeci „colegul de clasă”? Și, chiar de ce!?
….etc

Cam așa stau lucrurile expuse într-o variantă scurtă aici!😁🤗

Să vă fie de folos ,Nu cuvinte de prisos!
Namaste
💜🙏❤

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: