UN ACT SEXUAL EXTRACONJUGAL ! BENEFICII? SAU …NU!?

🖤❤ Înșela 👗💬👔💔 Actul sexual! …și…
Relațiile extraconjugale !
Fie un el ,fie o ea nu există diferență ,consecințele sunt egale!

Din varii motive intrăm într-o relație de „iubire” cu un alt suflet ce s-ar părea că este dincolo de căsnicie sau concubinaj/prietenie în care deja ne aflăm până în acel moment.
În urma unui act sexual se produce un schimb de energie între femeie și bărbat ,dar și invers.

Se intră într-o altă dimensiune și sufletul ce are vibrație înaltă preia din „mizeria” celui pe minus.
Acea parte întunecată se lipește inevitabil.
Întorși în „casă” în cuplu această energie se transferă instant soției sau soțului, prietenei sau prietenului și chiar copiilor dacă există în acest cuplu.
În timp ,timp relativ fiind de la secundă la zile/luni apar deviații de comportament la persoana de lângă noi sau la copilași.
Nu este foarte interesant dacă știm ,ne simțim sau nu înșelați ,acest factor se întâmplă Oricum. Uneori chiar mai simplu/repede decât ai putea da crezare. Simplu fapt că ești în prezența unei persoane ce „înșeală” tu sau copiii face posibil acest transfer.

Ca să fac o paranteză ,cu cât mai multe acte sexuale cu diferiți parteneri cu atât ești prins(ă) în acele relații/energii ,nu contează dacă a fost o singură dată sau de mai multe ori , „finalul” este același.

Ce putem face?
Conștientizăm , curățăm ,ne echilibrăm !

Realitatea este că face parte dintr-un normal ce se întâmplă inevitabil prin neștiință.
Important acum este că „Ai aflat” și poți reglementa situația ,poți să dai jos de pe tine acest mâl captat indiferent de motive.
Rupem contracte, conștientizăm cele întămplate ,facem tot posibilul să ne eliberăm. Este o greutate ce trebuie eliminată ,nu poți evolua ,nu poți să îți ridici frecvența de vibrație la iubire având în planul tău energetic atâtea pete de „întuneric/mâl” câte acte sexuale ai avut. Nu ai cum să crești când tu ești cocoșat(ă) de ele ! Este practic imposibil!
Îți merge o zi, două bine ,apoi te întorci în aceiași …vibrație…joasă.. lângă,tristețe,deznădejde,vină, fără vlagă,idei, bani …boală…etc

Fii cinstit(ă) cu tine și cei din jur!
Vrei calea asta să o urmezi , perfect ,alegerea îți aparține ! Doar că de cu bună știință ai intrat in acest „cerc” și cu bună știință faci acest lucru ,nu te aștepta să țină la nesfârșit.
Ieși din relație , îndepărtează-te de copii nu merită acești micuți o astfel de greutate! Bumerangul când se va întoarce ….ești direct răspunzător / răspunzătoare de actele tale ce au fost făcute cu bună știință ,rea voință și gravă consecință!
Este dreptul tău ,alegerea ta …asumăți-o ! Nu „trage” și pe alții după tine ! Nu ai voie ,nu îți este îngăduit !

…hai să fim puțin atenți când „iubim” pd cineva ! Chiar merită să facem asta ? Iubești atât de tare ace-l suflet de vrei să preiei pe trupul tău ,în mintea ta ,în sufletul tău chiar Karma lui /ei? 🤔

Nu trebuie să mă crezi pe mine ,cercetează,studiază….observă-te !

…hai să revin cu o mică completare ,un ex ce se duce exact pe copil:” Adolescent(ă)sau chiar mai mare trece printr-un dezechilibru ! Greu își va face o relație de durată ,greu își deschide sufletul ,posibil foarte repede aparent fără cap se aruncă într-o relație sexuală sau refuză un act sexual deșii înțelege pașii știe ce are de făcut sau chiar își dorește!”
Asta este doar unul ce imi vine acum rapid ,dar sunt multe altele ! Intrebarea ar fi : se merită? Oare!?

Cu iubire și respect pentru iubirea, iubire ….
Namaste
❤🙏💜
Să vă fie de folos ,Nu cuvinte de prisos!

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: