MIHAIL SI GAVRIL

La mulți ani Mihail și Gavril!🥳❤
Azi este o zi cu încărcătură mare ,azi suntem mulți în același gând! Vibrația iubirii este cu mult crescută iar El, Mihail este mai mult ca niciodată alături și…printre noi.
Chiar de s-ar spune că este o zi de sărbătoare, relax cântece și voie bună ,Arhanghelul Mihail este foarte „fericit” să fie pus la …treabă!😉😄
Asta face cu iubire ,asta îi este misiunea și cum știm din proprie experiență, când iubim ceva dedicăm chiar 100%din timpul nostru. Hai să îl facem fericit pe acest superb cavaler și să-l chemăm pentru a ne „ajuta” ,a ne elibera de corzile ce ne țin evoluția pe „pauză”! Nu poți crește ,evolua că și ființă dacă ești legat fedeleș de tot felul de contracte ,frici psihologice ,amintiri ,persoane (posibil dragi) din lumea asta sau de …dincolo !
Azi ,Acum, Aici După ce în prealabil am aprins măcar o lumânare spunem :

” Arhanghel Mihail ,Eu …( prenumele unul sau câte ai) te chem Acum și Aici să tai cu sabia ta de lumină toate firele energetice ce le am sau au fost puse , de la prima întrupare și până azi ,acum aici. Taie cu Sabia ta de Lumină orice legături psihice cu ființe incarnate sau desâncarnate cu grupuri de persoane ,cu țări sau situații! Taie Acum și Aici! Mulțumesc Mihail!
Mulțumesc,Mulțumesc!
Sunt eliberat(ă) acum și aici!”

Folosește imaginația ,intuiția sau cine face arte marțiale știe 😉în fizic cu mâna dreapta ,stânga sub formă de X.
Simte eliberare ,simte ușurare ! Inspiră și expiră puternic !
Se poate repeta zilnic sau oridecâte ori simțim nevoia.
Dacă avem răbdare și …perseverență ,un 21 de zile ar fi perfect ! Dimineața și seara!

Suntem cam …”plini” de sfori ,nu ,nu vreau să sperii pe nimeni ! Realitatea ne arată că zilnic formăm corzi energetice cu toate ființele (situații/evenimente/job/scoală/familie etc) ce intrăm în contact . Noaptea …cine știe cine ne „vizitează” ,sau pe unde umblăm! ? Așadar ,cu cât tăiem mai multe cu atât mai bine !
Suntem liberi și putem gândi singurei ce anume facem ,cum și de ce!
Având firicele , suntem mai mult păpușele, marionete ce alții le mânuiesc!😉
Tu ,ce alegi?

Dacă te numești Mihai sau Mihaela , imaginează-ți că ești Tu (Arhanghelul) un cavaler cu o sabie ce din ea se vede o lumină albastră- electic și spui:
” Eu Mihai – Mihaela sunt un Cavaler de Lumină ce acum tai cu sabia toate firele energetice ce le am sau au fost puse , de la prima întrupare și până azi ,acum aici. Tai cu Sabia de Lumină orice legături psihice cu ființe incarnate sau desâncarnate cu grupuri de persoane ,cu țări sau situații! Taie Acum și Aici! Sunt Liber (ă) acum și aici ! Mulțumesc Sabie de lumină !”

CAND ESTI MICUT PREFERI CA JUCARIE SPADA ,SABIA,FLORETA SI NU DEGEABA!

ESTI UN LUPTATOR AL LUMINII , ESTE O DOVADA IN MATERIE CA TU SA ITI REAMINTESTI CINE ESTI SI CU CE ABILITATI AI VENIT IN ACEASTA INTRUPARE

ESTE O CONSTATARE GENERALA NU CU TRIMITERE LA NUME

VORBIM AICI DE TOTI COPILASII CE ADORA JOCUL CU SABIA

TU ! CE JUCARII AVEAI? D A! ADULTUL DE AZI!

Să vă fie de folos ,
Eliberare și binecuvântare,
Namaste
In ziua ta de sărbătoare!
🤗❤🙏💜

Autor: Dana

Terapie cu Cristale , Numerologie , Yoga , Reiki , NLP - anulare de programe mentale , Consiliere . Spiritualitate pe toate nivelele de conștiință ! Nu îți promit marea cu sarea , dar putem aduna bob cu bob sarea din marea ta , te pot ghida pas cu pas doar dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Stă în puterea Ta ! Stă în puterea nostră ! Cu aceiași iubire de la suflet la suflet Dana ❤️ patreon.com/soulbalm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: